PROTEKLI TJEDAN 30 PROMETNIH NESREĆA U ŽUPANIJI

0

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 36-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine se sumnjiči da je u petak, 8. kolovoza, oko 16.30 sati, iz torbe 35-godišnjakinje, koja se kretala iz pravca Starog grada u pravcu Pila, otuđila novčanik koji je odbacila od sebe u trenutku kada je uvidjela da ju je oštećena zamijetila u krađi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je tijekom večernjih sati u subotu, 8. kolovoza uz kaznenu prijavu zbog počinjene krađe predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

–  Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 14 je osoba zatečeno s manjom količinom marihuane, hašiša, speeda, ecstasyja, DMT-a, LSD-a i tableta koje se nalazne na popisu opojnih droga. Radi se o 11 stranih i tri hrvatska državljana kod kojih su opojna sredstva pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima te na području Vela Luke i Lastova. Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

–   U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 30 prometnih nesreća. Radi se o 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 16 s ozlijeđenim osobama u kojima je sedam osoba teže, a 11 ih je lakše ozlijeđeno.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.