DOMAĆINI NISU ISKORISTILI PRILIKE, VALU BODOVI

0

 

15_08_31_ladran_lp_logoPLOČE

Igralište Jadranovo. Gledatelja 300. Sudac:Zvonimir Sinovčić(Novigrad) 6. Pomoćnici: I.Čačić i J.Katuša

STRIJELCI: 0:1 – Pedišić(45), 0:2 – Barać(85), 0:3 – Ljubas(89)

JADRAN LP: Čagalj, Petrović, Barbir, Zmijarević(od 38. Nikolac), Krstičević, Domić,(od 56.Samardžić)(od 78.Pijević), Primorac, Franić, Musulin, Maleta, Bubalo. Trener: Ante Marinović.

VAL: Letica, Batovanja,(od 60.Barać), Šunjić(od 76.Šarić ), Grubić, D.Ljubas, Knežević, Grga, Mišerda, Čulić, Pedišić,(od 82.T.Ljubas), Marinović. Trener: Zdenko Adamović.

IGRAČ UTAKMICE: Josip – Šime Pedišić

Na otvaranju sezone nogometaši Jadrana Luka Ploče svojim vjernim navijačima priredili su neugodno iznenađenje. Domaći su na teren istrčali u prilično promjenjenom sastavu od onoga iz posljednjeg kola prošlog prvenstva. Utakmica po lijepom i sunčanom vremenu počela je ispitivanjem snaga jednih i drugih, igralo se između dva kaznena prostora sve do pred kraj prvog dijela susreta. Prvu ozbiljniju prigodu za pogodak imali su domaćini kada je u 42. minuti Petrović prošao lijevom stranom i ubacio loptu u kazneni prostor na nekih 5-6 metara od gola gdje je Bubalo neometan od nikog promašio cijelu loptu.

Gosti to kažnjavaju samo tri minuta kasnije kada su došli u prvu pravu prigodu tijekom prvog dijela i Pedišić koristi u 45.minuti neopreznost domaće obrane i istrčalog vratara Čaglja te loptu šalje u mrežu domaćina za vodstvo od 1:0 i sa ti m rezultatom se otišlo na odmor. Drugo poluvrijeme donosi otvoreniju i bržu igru domaćina ali bilježimo prilike gostiju, u 49.minuti udarac Marinović iz blizine brani Čagalj, a drugi put u 56.minuti isti igrač šalje loptu pored vrata. Tek u 58.minuti bilježimo u kaznenom prostoru gostiju udarac iz okreta Malete ali pravo u ruke vrataru Letici, u 60.minuti Primorčev udarac zaustavlja sigurni vratar gostiju, a onda se redaju u 63.,  65., i  68. minuti prilike Bubala iz kojih nije uspio zatresti mrežu gostiju. Pred kraj utakmice,  što domaćinima nije pošlo za nogom koriste gosti tako u 85.minuti Barać povećava vodstvo na 2:0, da bi u 89.minuti T.Ljubas pogotkom povećao rezultat na 3:0 i stavio točku na “i” te osigurao gostima prve bodove.  Domaćinima je ostalo samo  žaliti za propuštenim prilikama.

Pripremio:Sagomago

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply