PROTUPRAVNO PRISVOJIO 107 TISUĆA KUNA

0

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo pronevjere.
Sumnjiči se da je u svojstvu voditelja poslovnice trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu protupravno prisvojio gotovinski promet od naplaćenih otkupnina za isporučene pošiljke kupcima u ukupnom iznosu od preko 107.000 kuna.
Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.


– Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su dva kriminalistička istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe.
U prvom se slučaju radi o trojici 19-godišnjaka koji se sumnjiče da su tijekom noćnih sati 25./26. rujna provalili u trgovinu u Ulici bana Josipa Jelačića u Dubrovniku iz koje su otuđili manju količinu novca i dijela asortimana.


U drugom se slučaju 32-godišnjak s područja Splitsko-dalmatinske županije sumnjiči da je jučer, 5. listopada iz jedne trgovine na području Dubrovnika otuđio tablet u vlasništvu uposlenice.
Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.


– U jutarnjim satima jučer, 6. listopada, u mjestu Vitaljina u Konavlima, policijski službenici zatekli su 36-godišnjeg državljanina Albanije koji je prethodno nezakonito prešao državnu granicu iz pravca Crne Gore i to pješice, preko brda Košare.
Rješenjem o protjerivanju određena mu je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj te je najavljena njegova readmisija u Crnu Goru.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply