DAMIR KRSTIČEVIĆ „OVO JE NAŠA ZAJEDNIČKA BORBA ZA JAKU I PONOSNU HRVATSKU! “

0

151025krsticevic_damir (1)Sinoć su Ploče posjetili neki od kandidata s liste Domoljubne koalicije, a uz domaćina Krešimira Vejića i Mariju Vučković, kandidate je s oduševljenjem dočekao velik broj članova i prijatelja Hrvatske demokratske zajednice.
“Najjača mladeži, topla i plemenita zajednico žena, dragi utemeljitelji i članovi ove političke obitelji..vi ste naša snaga i pokretač”, rekla je kandidatkinja liste Domoljubne koalicije, zamjenica župana DNŽ Marija Vučković”.
151025krsticevic_damir (3)Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Ploča i predsjednik GO HDZ Ploče Krešimir Vejić izrazivši zadovoljstvo posjetom kako nositelja liste generala Damira Krstičevića, tako i ostalih kandidata, koji su, rekao jeVejić, već i prijatelji Ploča.
“I ovim putem drage članice i članovi, dragi prijatelji naše stranke, želim vam se zahvaliti što prepoznajete važnost zajedništva na ovom putu pobjede. Iznimno sam sretan ovim prizorom kad su naše kandidate, naš glas u Saboru, u Pločama dočekali predstavnici svih organizacija unutar stranke u Pločama od mladeži, žena, utemeljitelja, naših koalicijskih partnera. Naša Marija Vučković na ovoj listi znak je da se naš rad prepoznao. Očekujemo još jednu veliku pobjedu na predstojećim izborima”, zaključio je Vejić.
Snažnim i prijateljskim riječima obratio se Pločanima nosit151025krsticevic_damir (2)elj liste Domoljubne koalicije, kako sam kaže, susjed iz Umčana, general Damir Krstičević. “Od svojih boraca nikada nisam tražio nešto što ni sam nisam mogao odraditi. Naša Hrvatska koju smo stvarali, tone. Ljudi su na rubu egzistencije,bez posla i mogućnosti za rad. Poduzetnici lutaju i ne pruža se mogućnost onima koji bi mogli nešto učiniti za rast gospodarstva. 151025krsticevic_damir (4)Spriječimo takav loš trend, omogućimo svima nama život vrijedan i dostajan čovjeka, dragi prijatelji, a to možemo i imamo s kim postići. Meni je čast biti nositeljem ove pobjedničke liste. Uz moje čestite kolege, od kojih evo i vaša Pločanka, moja prijateljica Marija Vučković, uistinu možemo i moramo ponoviti pobjedu, istu onu koju smo izvojevali stvaranjem Domovine! Siguran sam da uz vas to i možemo”, poručio je general Krstičević i u nastavku druženja s Pločanima.
151025krsticevic_damir (5)Uvjerenost u veliku pobjedu mogla se iščitati i iz riječi kandidata Branka Bačića i Sanje Putice, koji su se prigodnim riječima obratili prisutnima, te potom nastavili druženje uz razgovor s pločanskim HDZ-ovcima.
“Hrvatska zaslužuje bolje”, rekao je Bačić.
Ovaj događaj dobra je uvertira u skup koji će se održati u srijedu 28.10.2015. u Domu kulture u Pločama, kada se očekuju kandidati liste Domoljubne koalicije.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply