U OPUZENU UKRALI 2 400 KG MANDARINA

0

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvije muške osobe u dobi od 71 i 33 godine se sumnjiče da su u utorak, 27. listopada, u Opuzenu obrali i otuđili 2 400 kg mandarina iz voćnjaka kojeg koristi 43-godišnjak, oštetivši ga iznos od 10 000 kuna. Veću količinu obranih mandarina predali su u otkupnu stanicu u Opuzenu dok je ostatak pronađen kod osumnjičenih te je vraćen vlasniku.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

– Ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Karasovići jučer, 28. listopada u 14.45 sati pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka u kojem se kao putnik nalazio 42-godišnji albanski državljanin koji je policijskim službenicima na uvid dao putnu ispravu za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja državljanin Albanije je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply