PROGRAMSKA SKUPŠTINA GRADSKOG ODBORA HSS-a PLOČE

0

Dana 29.10. 2015. godine, u prepunoj, svečanoj i ugodno opremljenoj dvorani Mjesnog odbora u Staševici, održana je Programska skupština Gradskog odbora HSS-a Ploče, uz nazočnost predstavnika koalacijskih partnera HSS-a na razini Grada, HDZ-a i HSL-a, te Županijskih predstavnika HSS-a na čelu predsjednikom ŽOHSS-a gospodinom Mr. Stipom Gabrićem-Jambom.

SAM_5148

Nakon pozdravne rijeći predsjednika GO HSS-a Zdenka Mateljka, izražavajući zadovoljstvo i zahvalnost na dolasku svih pozvanih članova HSS-a i gostiju, te protokolarnom nastavku skupštine, izborom radnog predsjedništva, kojem je predsjedavao tajnik HSS-a Krešimir Oršulić, prof., Skupština je nastavila s radom, diskutirajući o dijelu ostvarenog programa HSS-a Ploče, te posebno, o obvezama GO HSS-a u svezi provedbenih parlamentarnih izbornih aktivnosti za 2015. godinu u zajedničkoj Domoljubnoj koaliciji koju predvodi HDZ.

SAM_5170

Nakon diskusija i iznijetih stavova svih diskutanata, u opuštenoj i formalno neopterećenoj radnoj atmosferi, treba istaći neke posebno akcentirane stavove i mišljenja:

  • Predsjednik GOHSS-a Ploče, Zdenko Mateljak, govoreći o programu GO HSS-a, naglašava niz postignutih rezultata, iskazanim povećanim brojem članstva i dobivenim financijskim efektima,( oko milijun i četriri tisuća kuna) za razvoj infrastrukture Grada, i to isključivo zahvaljujući angažiranosti HSS-a Grada i DNŽ.

Također, posebno u zadnje vrijeme, ukazuje na potrebu i nužnost intezivnije suradnje sa GO HDZ-a Ploče, u iznalaženju novih metoda i oblika rješavanja zajedničkih problema, u cilju općih i zajedničkih interesa.

SAM_5172

  • Predsjednik ŽOHSS-a, mr Stipe Gabrić-Jambo, pozdravljajući sve nazočne, i upućujući niz pohala radu Gradskoj organizaciji HSS-a, u svojoj diskusiji dao je poseban naglasak na Parlamentarne izbore, ukazujući na presudnu važnost pobjede Domoljubne koalicije, te konačne smjene postojeće neučinkovite vlasti na mnogim područjima društvenih i gospodarskih djelatnosti, pozivajući sve nazočne, emotivnim naglaskom: glasujmo za Domoljubnu koaliciju, idemo u pobjedu!
  • Predsjednik GO HSS-a Zdenko Mateljak, i tajnik GO HSS-a Krešimir Oršulić, pridružujući se izrazima poziva gospodina Stipe Gabrića –Jambe, emotivnim, jasnim i nedvosmislenim stavom iznose i istiću: za domoljubnu koaliciju, glasujmo, u svakom slučaju, ali prije svega, ZAOKRUŽIMO BROJ 14., za našu dožupanicu, Mariju Vučković, u znak podrške i zahvalnosti za sve njene brojne doprinose razvoju našeg Grada i DNŽ. Naša Marija je utjelovljenje dobrote, nacionalne osviješćenosti, intelektualnih zavidnih sposobnosti, jasnih razvojnih vizija našeg sustava u cjelini, te izrasla iz našeg neretvanskog kraja, baštinići i prepoznavajući sve ono što nam je Neretva dala, a prije svega, nepokolebivost u ostvarenju svojih ciljeva, nacionalni ponos i suosječanje sa svakim bolom dječjeg plača i težačke ruke, u borbi za opstanak na svom ognjištu, teško prehranjujući svoju obitelj.

Predsjednik GO HSS-a

Zdenko Mateljak

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply