IZ PROMETA ISKLJUČENO 12 VOZAČA I TRI VOZILA

0

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije 31-godišnja hrvatska državljanka s prebivalištem u Bosni i Hercegovini se sumnjiči za kazneno djelo prijevare.

Utvrđeno je kako je, koristeći činjenicu fiktivno prijavljenog prebivališta u Dubrovniku, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi, u razdoblju od sredine listopada 2012. g. do kraja veljače 2014. g., podnosila zahtjeve za dječji doplatak koji joj je isplaćen, čime je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje oštetila za iznos od 8.700 kuna.

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 9 prometnih nesreća. Radi s o 5 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 4 s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a tri su lakše ozlijeđene.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 456 represivnih mjera od čega izdvajamo 156 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 9 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 12 vozača i 3 vozila.

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply