MCGP NOVA SELA: ZAPLIJENJENO PREKO 22 KG MARIHUANE

0

160215mup (1)Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela u subotu, 13. veljače, u 17.25 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji crnogorski državljanin.
Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se u krijumčarenje droge te je, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, u suradnji sa djelatnicima carine obavljena detaljna pretraga vozila kada su sa lijeve i desne strane stražnjeg sjedala pronađena 33 paketa s ukupno 22,161 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 1.200.000 kuna.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni crnogorski državljanin je tijekom popodnevnih sati jučer, 14. veljače, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 15 prometnih nesreća. Radi s o 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 2 s ozlijeđenim osobama u kojima su 4 osobe lakše ozlijeđene. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 607 represivnih mjera od čega izdvajamo 160 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 16 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa su isključena 23 vozača i 6 vozila.

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply