OPLJAČKAO ZDRAVSTVENU ORDINACIJU U PLOČAMA

0

– Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe.
Sumnjiči se da je tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak 14./15. veljače provalio u zdravstvenu ordinaciju u Pločama odakle je otuđio 12 kutija heptanona i 3 kutije apaurina.
Policija protiv osumnjičenog 30-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 22-godišnjak se sumnjiči za krađu.
Utvrđeno je da je sredinom prosinca prošle godine 21-godišnjaku otuđio muzički instrument oštetivši ga iznos od 7.000 kuna. Otuđeni instrument je oduzet od osumnjičenog te će bitu vraćen vlasniku, a policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u dubrovniku.
– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije 43-godišnja hrvatska državljanka s prebivalištem u BiH sumnjiči se za kazneno djelo prijevare.
Utvrđeno je kako je, koristeći činjenicu fiktivno prijavljenog prebivališta u Opuzenu i Dubrovačkom primorju, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi od početka 2009. do kraja kolovoza 2014. g. podnosila zahtjeve za dječji doplatak koji joj je isplaćen, čime je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje oštećen za iznos od preko 125 tisuća kuna. Također se sumnjiči da je od početka 2010. do kolovoza 2014. g. na štetu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje za sebe i članove svoje obitelji ostvarila zdravstvenu zaštitu u iznosu od preko 8 tisuća kuna. Osim toga, sumnjiči se i da je od prosinca 2009. do travnja 2010. Dovela u zabludu Hrvatski zavod za zapošljavanje koji joj je u navedenom periodu isplatio naknadu za nezaposlenost.
Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply