U PROTEKLOM TJEDNU 17 PROMETNIH NESREĆA

0

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije državljanke Bosne i Hercegovine u dobi od 25 i 27 godina osumnjičene za tri kaznena djela krađe.

Sumnjiče se da su u popodnevnim satima 28. travnja, u dva odvojena slučaja, prilikom ulaska u autobus javnog gradskog prijevoza na Pilama, iz torbi 58-godišnje kanadske državljanke i 44-godišnjakinje s područja Slavonije otuđile novčanike sa domaćim i stranim novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama oštetivši ih za iznose od oko 1 000 kuna. U trećem se slučaju sumnjiče da su u jutarnjim satima 29. travnja, na Stradunu iskoristile nepažnju 65-godišnje francuske državljanke i iz torbe koju je nosila preko ramena otuđile mobilni uređaj, novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama oštetivši je za novčani iznos od oko 2 000 kuna.

Osumnjičene državljanke Bosne i Hercegovine su uz kaznene prijave predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Tjedno izvješće za promet

 

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 17 prometnih nesreća. Radi s o 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 7 s ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe teže, a 6 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 432 represivne mjere od čega izdvajamo 142 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine i 10  mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 13 vozača i 5 vozila.

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply