240 VOZAČA PREKORAČILO BRZINU

0

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Karasovići, u subotu, 6. svibnja oko 12 sati, pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka u kojem se kao putnik nalazio 28-godišnji  albanski državljanin koji je policijskim službenicima na uvid dao krivotvorenu albansku putnu ispravu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, albanski je državljanin uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 19 prometnih nesreća. Radi s o 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 9 s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže, a 6 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 532 represivne mjere od čega izdvajamo 240 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 25 zbog nepropisnog pretjecanja i 10  mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 7. svibnja, oko 9 sati u Dubrovniku teže je ozlijeđen 84-godišnji pješak.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnjak, krećući se osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka Ulicom Andrije Hebranga, naletio na 84-godišnjeg pješaka koji je kolnik navedene ceste prelazio preko obilježenog pješačkog prijelaza, a koji je tom prilikom teže ozlijeđen. Nakon ukazane liječničke pomoći ozlijeđeni pješak zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply