PREDSTAVNIK RK DALMATINKA UREDNO JE POZVAN

0

Priopćenje iz ureda gradonačelnika Ploča Krešimira Vejića povodom članka objavljenog na portalu rogotin.hr, pod naslovom

“Nezvanu gostu mjesto iza vrata” Nevena Vicića
Poradi pravovaljane i istinite informacije naša je obveza obavijestiti javnost kako je na svečanu sjednicu Gradskog vijeća grada Ploča, povodom Dana grada Ploča uredno pozvan Zdenko Mateljak, zamjenik gradonačelnika, predsjednik rukometnog kluba “Dalmatinka”, ujedno i potpisnik prijedloga za Martu Žderić za nagradu grada Ploča.

Također, odluke o dodjeli poklona ili primanjima pojedinaca, odnosno općenito protokol bivšeg gradonačelnika, pa tako i primjere davanja laptopa i slično ne želimo komentirati.

Sve uspjehe naših sportaša, učenika, studenata, pojedinaca i udruga na raznim područjima, dočekamo s ponosom, pa tako koristimo i ovu priliku čestitati ovogodišnjim laureatima na dodijeljenim im gradskim priznanjima.

Ističemo, nadalje, da ne bi željeli da ovakvi i slični članci i osvrti pojedinaca zasjene, ili na bilo koji način u drugi plan bace, upravo uspjehe nagrađenih i onih koji su svojim radom i zalaganjem zaslužili pažnju i hvalu lokalne zajednice.

S poštovanjem

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.