U SLIVNU UKRALI OPREMU ZA RIBOLOV

0

– U popodnevnim satima jučer, 2. lipnja policijskim službenicima u Policijskoj postaji Ston  55-godišnjakinja je prijavila da je prethodno tog dana u svojoj kući zatekla nepoznatu žensku osobu u namjeri otuđenja novčanika koji se nalazio u kući,  a koja je, vidjevši je, pobjegla.  Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su vrlo brzo u mjestu Lovište zatekli žensku osobu koja je odgovarala opisu. Radi se 33-godišnjakinji za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je  pokušala počiniti kazneno djelo krađe, te je rano jutros, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković nad trojicom muškaraca u dobi od 39, 19 i 18 godina utvrđena je sumnja da su počinili kazneno djelo krađe.

Sumnjiče se da su tijekom popodnevnih sati jučer, 2. lipnja u mjestu Slivno, sa brodice u vlasništvu 32-godišnjaka, otuđili opremu za ribolov u vrijednosti od oko 6.000 kuna.

Ribolovna oprema je vraćena vlasniku, a policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

– Tijekom ulazne granične kontrole jučer, 2. lipnja, oko 9.30 sati na MCGP Zaton Doli, 21-godišnji državljanin Albanije policijskim je službenicima na uvid dao albansku vozačku dozvolu za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, albanski je državljanin  predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. lipnja oko 18.35 sati u Zagrebačkoj ulici u Dubrovniku jedna je osoba teže ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom navedene ceste, započeo nepropisnu radnju skretanja, te je u tom trenutku u njegovo vozilo udario motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji je nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen vozač motocikla koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Tijekom današnjeg dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provest će se preventivno represivna akcija pojačanog nadzora mocikla i mopeda u prometu.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.