BERNARDO ŠUNJIĆ IZABRAN ZA POTPREDSJEDNIKA MLADIH HSLS-A!

0

HSLS - izborna skupština (9)Na Izbornom Saboru Mladih hrvatskih liberala- Mladih HSLS-a koji se održao u subotu 11.lipnja predsjednik pločanskih mladih liberala Bernardo Šunjić s uvjerljivo najvećim brojem glasova  (čak 83% prisutnih delegata) izabran je, u jakoj konkurenciji između 5 kandidata,  za potpredsjednika Mladih HSLS-a na državnoj razini.

„Od srca se zahvaljujem svim delegatima koji su me tajnim glasovanjem podržali. Dužnost potpredsjednika Mladih HSLS-a prihvaćam kao veliku obvezu i zadatak. Međutim, ne bježim od odgovornosti i uvjeren sam da mogu zajedno s kolegama Dubrovačko-neretvansku županiju učiniti još snažnijom i brojnijom  organizacijom mladih liberala.“

HSLS - izborna skupština (6)Mladi hrvatski liberal – Mladi HSLS-a jedna su od najstarijih organizacija političkih stranka tako da je taj dan u Splitu bio za njih poprilično svečan. Osim slavlja demokracije, što stranački izbori predstavljaju, Mladi HSLS-a su obilježili i 24 godine svog rada i djelovanja  prisjetivši se pritomsvih znanih i neznanih mladih liberala koji su u protekle 24 godine sudjelovali u radu organizacije.

HSLS - izborna skupština (8) HSLS - izborna skupština (7)  HSLS - izborna skupština (5) HSLS - izborna skupština (4) HSLS - izborna skupština (3) HSLS - izborna skupština (2)

Njihov sada već bivši predsjednik Toni Garac za kojeg Bernardo Šunjić ima samo riječi hvale, ovim Saborom se oprostio od organizacije na čijem čelu je bio u protekla dva mandata, a koliko je bio uspješan i priznat u svom radu unutar HSLS-a dovoljno govori činjenica da je na Saboru stranke bio gotovo cijeli vrh stranke te predstavnici brojnih županijskih organizacija.

Mladi liberali uručili su i zahvalnice zaslužnim starijim kolegama, među kojima i Matku Radoniću, koordinatoru za 10.izbornu jedinicu za pomoć u radu mladih.

Na Saboru mladih liberala prisustvovao je kompletan stranački vrh na čelu s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom, ali i predstavnicima drugih političkih stranaka, HDZ-a, HSS-a, HSP AS te Mosta.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.