11 OSOBA ZATEČENO S MARIHUANOM, HAŠIŠOM I ECSTASYJEM

0

Tijekom posljednja dva dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 11 osoba je zatečeno u posjedu manje količine marihuane, hašiša i ecstasyja.

Radi se o 6 hrvatskih i 5 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika i Metkovića.

Izdvajamo slučaj zapljene 50 g marihuane i drobilice s tragovima marihuane koju su policijski službenici Policijske postaje Korčula u ponedjeljak, 4. srpnja, uz potvrdu oduzeli od 23-godišnjeg državljanina Slovenije.   Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slovenski je državljanin uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

–  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 38-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo oštećenje tuđe stvaribudi svoj, smiri se...

Sumnjiči se da je tijekom popodnevnih sati u ponedjeljak, 4. srpnja, na području Lapada u Dubrovniku, sprejem išarao osobno vozilo 32-godišnjakinje pričinivši joj materijalnu štetu od oko 15 000 kuna.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.