SVEN RADOVANOVIĆ PREDSJEDNIK TEMELJNOG OGRANKA HSLS-A PLOČA

0

Članovi HSLS - a Ploče (2)Sven Radovanović novi je predsjednik Temeljnog ogranka HSLS-a Ploča. Odlučili su to jednoglasno delegati na Izbornoj skupštini pločanskog temeljnog ogranka. Za potpredsjednike su imenovani Silvana Odžak i Emil Karamatić, tajnik je Jurica Šunjić Šolaja, a rizničar Matko Mucić.

Članovi HSLS - a Ploče (1)„Ovo je prva stranka kojoj sam pristupio. Razlozi su njezina povijest, sadašnjost i budućnost. Povijesno, to je najstarija osnovana stranka u modernoj Hrvatskoj, čiji su članovi bili hrvatski velikani kao što su Dražen Budiša, Vlado Gotovac, Velimir Terzić i mnogi drugi. Danas je HSLS stranka kojoj je na prvom mjestu gospodarski napredak i razvitak Hrvatske, stanka koja se ne bavi ustašama i partizanima, nego ekonomskim boljitkom države, kako bi iz nje odlazilo što manje ljudi. HSLS u budućnosti, kako u Pločama tako i šire, vidim kao snagu prepoznatljivu po programu i idejama koje će čuti i ostvariti“, rekao je Radovanović.

Članovi HSLS - a Ploče (4)Predsjednik Gradske organizacije pločanskih liberala, Matko Radonić, nije krio zadovoljstvo zbog nove prinove, tim prije što je HSLS-u Ploča pristupilo 18 novih članova. „Veselim se svakom novom članu, a osobito onima kojima je u 50-im godinama naša stranka prvi izbor. Znam da smo s gospodinom Svenom dobili vrijednog i kvalitetnog člana. Kao predsjednik temeljnog ogranka Ploča, koji predstavlja najveću bazu birača, uvjeren sam da će svojim radom i angažmanom biti prepoznat“, rekao je Radonić, najavivši Izbornu skupštinu u Stablini u studenome ove godine.

HSLS Ploča će i ove godine, tijekom listopada, studenog i prosinca, organizirati plasman oko 120 tona mandarina lokalnih proizvođača s područja Grada Ploča na zagrebačko i druga tržišta, kako su to radili prije dvije godine.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.