JADRAN UVJERLJIVO SA TRI POGODKA DO TRI BODA JADRAN LP

0

PLOČE: Gradsko igralište Jadranovo. Gledatelja 350. Sudac: Mario Soldić(Hrvaca) 7,5. Pomoćnici: A.Nenada i M.Trković

STRIJELCI: 1:0 – Družijanić(11), 2:0 – Oršulić(65), 3:0 – Šutić-Galić(76)

JADRAN LP: Ljubičić, Petrović, Barbir, Jelaš – (od 14.Pijević) , Oršulić, Družijanić, Primorac, Franić, A.Musulin -(od 65.Šutić-Galić), Jelavić, Romić -(od 79.M.Musulin ). Trener: Pavo Mustapić.

ZMAJ: Šeparović, Baran, Tadić, Špaleta, Čubrilo, Žanetić-(od 46.Vrkić), Cetinić, Lipotić-(od 81.Borovina), Janjić, Šarić-(od 85.Tarle). Trener: Alen Gavranić.

Na početku nove natjecateljske sezone Pločani nisu bili “gostoljubivi” prema gostima iz Blata. Trener Pavo Mustapić ništa nije prepustio slučaju pa je na teren izveo najboljih jedanaest koji su se odužili na najbolji način i gostima pospremili tri pogotka u mrežu.

NK JADRAN LP

Utakmica je počela ispitivanjem snaga a prvu priliku na utakmici imaju domaćini kada u 11. minuti prinova Mario Jelaš šalje jednu dugu do Romića koji pronalazi Družijanića a ovaj posprema loptu iza leđa gostujućeg vratara za vodstvo od 1:0. U istoj minuti poslije upućenog centaršuta na terenu je ostao ležati Mario Jelaš kojeg su iznijeli na nosilima jer prilikom doskoka iskočila mu je čašica na koljenu. Nakon pogodka plavi sa ušća Neretve još dominantniji i bilježimo u 23. minuti oštar udarac Drage Jelavića ali njegov udarac vratar Šeparović zausta vlja, u 38. minuti tresla se i prečka gostiju, no promjene rezultata nije bilo do kraja prvog dijela. Nakon loše predstave u prvom poluvremenu gosti su krenuli otvorenije pa već u 53. minuti  Vrkić koji je ušao sa klupe zagrijao je dlanove domaćem vrataru, a već u sljedećoj 54. minuti na semaforu je bilo 2:0, pogodak za domaćine postigao je Marin Oršulić.

NK ZMAJ

I nakon primljenog drugog pogotka gosti se ne predaju pa se redaju prilike gostiju u 60. i 64. minuti Vrkić, u 61. Špaleta, u 63.Lipotić, ali domaći vratar Josip Ljubičić je vadio posljednjim naporom “vruće kestene iz vatre” i zaslužio veliki pljesak sa tribina. Poslije toga opet dominacija domaćina koju su to okrunili trećim pogotkom u 75.minuti kada se u gužvi u kaznenom prostoru najbolje snašao mladi Šutić-Galić i matirao vratara Vinka Šeparovića. Do kraja susreta sa obe strane bilo je još po nekoliko poluprilika koje su ostale neiskori&sca ron;tene. Pločanima zasluženo prvi vrijedni bodovi na početku sezone, a gosti su se pokazala kao jedna solidna momčad.

Pripremio: Sagomago

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.