PLOČANI VRIJEDNO TRENIRAJU OČEKUJUĆI POČETAK PROLJETNOG DIJELA PRVENSTVA

0

Treći tjedan pločanski trećeligaš pod palicom vrijednog stratega Jurice Bajića i njegovog pomoćnika Stipice Zmijarevića priprema se za proljetni dio natjecanja u kojem Jadran LP očekuje grčevita borba za trećeligaški status. Treninzi se svakodnevno u dva termina odvijaju na pomoćnom igralištu, Baćinskim jezerima ili športskoj dvorani.

Igrači se čeliče u taktičkom i fizičkom smislu jer trener Bajić ništa ne prepušta slučaju, za njega ne postoji “ne mogu” a svakodnevno je prisutan veliki broj igrača koji konkuriraju za najboljih jedanaest koji bi osigurali ostanak na trećeligaškom jugu. Na trenažnom procesu su Ljubičić, Šetka i Benić L. – vratari te Musulin A. Musulin Marko, Musulin Martin, Barbir, Pijević, Jelčić, Zmijarević, Šutić-Galić, Družijanić, Primorac, juniori Benić A, Oršulić, Šunj ić, te kadeti Medak, Karamatić i Žderić. U rubrici došli su još Ante Kraljević(Neretvanac), Abel Kalfić (Čapljina BiH), Nikola Marinović (Solin), Zdenko Turudić (Jadran Supetar), Mladen Rešetar(Sloga Ljubuški), Teo Herceg (Neretvanac), povratnik Ante Dominiković te još trojica igrača o kojima će stručni stožer nakon zasvršnih priprema kazati dali ostaju u klubu ili će im se zahvaliti. U međuvremenu klub su napustili Marin Romić (Hajduk II), Mario Jelaš koji nije zalječio povredu od jesenas te Marin Brkić, Drago Jelavić, Marko Petrović i Roko Puljiz.

Pločani su u sklopu priprema odigrali i prijateljsku utakmicu u Međugorju protiv BiH prvoligaša Slobode iz Tuzle i poraženi su sa 1:0 iako su pogodak dobili u posljednjoj minuti susreta. Sljedeci pripremni ogled imaju danas  5.veljaćče u Kominu protiv četvrtoligaša Gusara, dok 8.veljače(srijeda) igraju na Lapadu protiv GOŠK-Dubrovnika.

– Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama i zalaganjem igrača, očekujemo još dva do tri pojačanja i mislim da ćemo na proljeće dolazati da nam nije mjesto na kojem se trenutno nalazimo, u prolazu je dobacio strareg plčana – Jurica Bajić.

Pripremio: Sagomago

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.