“MLADI U DUŠI” UGOSTILI PRIJATELJE IZ DUBROVNIKA

0

Dana 5.3.2017. godine Klub 60+”Mladi u duši” koji djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Ploče financiran od strane Ministarstva za demografiju , obitelj, mlade i socijalnu politiku (Dnevni boravak”Drugi dom”) ugostili su članove Kluba 65+ Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.

Crveni križ Ploče  (6) Crveni križ Ploče  (5) Crveni križ Ploče  (3) Crveni križ Ploče  (2)

Crveni križ Ploče  (1)Klubovi su namijenjeni starijoj populacij sa svrhom njihovog sastajanja, druženja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. Cilj Kluba je uljepšati  i olakšati starenje uz različite aktivnosti koje provodimo od tjelovježbi, internet caffea , tečaja engleskog  jezika,  kreativnih radionica, proslava, druženja, izleta, zdravsteno preventivnih aktivnosti. Druženje  s  gostima započeli smo u našim prostorijma uz dobru muziku i hranu koju su pripremile naše vrijedne članice. Kiša nas nije omela da goste odvedemo do Ušća i Baćinskih jezera, koji su uvijek prelijepi bez obzira na vremenske prilike.  O ljepotama i običajima našeg kraja upoznala ih je naša članica Selma Hadžiosmanović. Za besplatan prijevoz naših članica pobrinuo se Šuco tours, kojemu ovim putem od srca zahvaljujemo; rekla je ravnateljica GD Crvenog križa Ploče Martina Vrankić.

U poslijepodnevnim satima Dubrovčani su Pločanima poklonili svoju predstavu “Večera za jednog”. Glumica u kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović s velikim je žarom pripremala ovu predstavu s četvero članova Kluba 65+ GDCK Dubrovnik, te zajedno s njima doživjela veliki uspjeh .

“Prisutnim gostima naša članica Jolanda Bule prije same predstave poklonila je svoje stihove. U večernjim satima nastavili smo druženje u restoranu Monaco. Ples i pjesma trajali su do kasno u noć, čime smo dokazali da godine nisu važne za dobru zabavu. Velika nam je čast što su naši gosti otišli zadovoljnji , sa željom da se ponovno vrate u naše Ploče”, zaključila je Vrankić.

NA UŠĆU RIJEKE NERETVE
I TIHOG PLAVOG MORA,
SMJEŠTEN JE GRADIĆ MALI
GDJE SVIĆE NAJLJEPŠA ZORA.
POZNATE UDRUGE RADE
U MALOM GRADU TOM
IMA I KLUB 60+
KOJI PRKOSI VREMENU SVOM.
GODINE NISU VAŽNE
JER VODITELJI NAS UČE I PAZE
VJEŽBAMO, RADIMO, SURFAMO
NEDAMO GODINAMA DA NAS GAZE.
TAJ GRADIĆ SU MOJE PLOČE
KOJE ZAPLJUSKUJE MORE
ŠIROM VAM JE OTVORIO VRATA
TU, SVIĆU NAJLJEPŠE ZORE.
NEKA DRUŽENJE ISPUNI RADOST,
NEKA GA SRCE PAMTI,
A KADA BUDU LJEPŠA VREMENA
NEKA VAS OPET U PLOČE VRATI.
Jolanda Bule

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.