PROTEKLI TJEDAN 13 PROMETNIH NESREĆA

0

– Policija radi na pronalasku nepoznatog počinitelja koji je u večernjim satima u subotu, 18. ožujka, uz prijetnju, od djelatnice trgovine na području Dubrovnika otuđio novac.

– Prilikom ulazne granične kontrole na MCGP Karasovići, u večernjim satima u četvrtak, 16. ožujka, albanski je državljanin policijskim službenicima na uvid dao putnu isprvu za koju je utvrđeno da se radi o krivotvorini.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave albanski je državljanin, uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 13 prometnih nesreća. Radi s o četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i devet s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 517 represivnih mjera od čega izdvajamo 191 mjeru poduzetu zbog prekoračenja brzine, 18 mjera poduzetih prema vozačima koji za vrijeme vožnje nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla, 139 mjera poduzetih zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i 8 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.