HDZ I HSLS IZLAZE ZAJEDNO NA LOKALNE IZBORE

0

Čelnici pločanskoga HDZ-a i HSLS-a Krešimir Vejić i Matko Radonić su potpisali Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju. Sporazum je potpisan u prostorijama HDZ-a Ploča u prisutnosti članova obiju stranaka i predstavlja nastavak suradnje ovih dviju stranaka, koje su u protekle četiri godine, uz HSS, činile vladajuću koaliciju u Pločama.

HDZ I HSLS IZLAZE ZAJEDNO NA LOKALNE IZBORE (3) HDZ I HSLS IZLAZE ZAJEDNO NA LOKALNE IZBORE (4) HDZ I HSLS IZLAZE ZAJEDNO NA LOKALNE IZBORE (5)HDZ I HSLS IZLAZE ZAJEDNO NA LOKALNE IZBORE (2)

„Do sada smo u HSLS-u imali vrlo korektnog partnera i siguran sam da će tako biti i dalje.Svi koji žele raditi u interesu Ploča dobro su došli u ovu koaliciju, nadam se da će ona biti proširena prvenstveno s HSS-om i HSP-om dr. Ante Starčević. Mi smo jedina prava snaga u Hrvatskoj, Dubrovačko – neretvanskoj županiji i u Pločama, poštujemo naše političke suparnike, ponašamo se umjereno i korektno, a svatko ima svoje načine komuniciranja. Uvjereni smo da će to ljudi prepoznati. U proteklih osam godina bilo je i vrućih tema i biti će ih i ubuduće, ali mi smo tu da ih rješavamo“, rekao je gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, koji je gradonačelnički kandidat i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ploča.

Zadovoljstvo potpisanim Sporazumom iskazao je i čelnik pločanskih liberala Matko Radonić. „Nastavljamo suradnju započetu 2009. godine. Ploče su gospodarskom i infrastrukturnom pogledu značajno napredovale u odnosu na druge gradove u okruženju. Svaka koalicija ima svoje uspone i padove, ali ova koalicija imala je samo uspone. Na svim dosadašnjim izborima smo pobjeđivali, a tako će biti i sada, pri čemu će HSLS dati svoj doprinos. Ugodno smo iznenađeni izborom kandidata za zamjenike gradonačelnika, Ivonom Šuman i Đinom Zmijarevićem. Naš kandidat na zajedničkoj listi je Jurica Šunjić – Šolaja, rođen 1977. u Metkoviću, otac dvoje djece, privatnik, nastanjem u Pločama“, rekao je Radonić.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.