NAKON FARME, GORAN KALEB ULAZI U JOŠ JEDAN „REALITY SHOW“

0

Široj javnosti poznat kao pobjednik posljednje sezone „Farme“, rogotinjanin Goran Kaleb nastupit će u srpskim „Parovima“.

Inače, riječ je o trenutno najskupljem reality showu u Srbiji u kojem kamere neprestano prate život kandidata koji zajedno žive u luksuznoj kući. Trenutno se prikaziva četvrta sezona, a kroz prijašnje sezone bila je riječ o dosta kontroverznom showu!

Budući da je Goran viđen kao pobjednik „Farme 2016.“, pozvan je od strane organizatora kao još jedan od nekoliko predstavnika iz Hrvatske. Borit će se za prvu nagradu od 80 tisuća eura.

parovi_kaleb

„Izuzetno sam uzbuđen i očekujem veliki show u ovakvom okruženju! Kao pobjednik Farme, odabran sam i jedan sam od nekoliko predstavnika iz Hrvatske, ostalo će te morati vidjeti, ne smijem vam više ništa otkrivati!“, kratko smo se telefonski čuli s Kalebom koji je u pripremama prilikom ulaska u ovaj show.

Njegov ulazak u „reality show“ očekuje se u subotu navečer, a kompletan program svaki dan možete pratiti 24 sata dnevno preko Tv Happy kanala.

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.