HSS I HSU IZLAZE ZAJEDNO NA IZBORE U PLOČAMA

0

U Pločama su predsjednik HSS-a Zdenko Mateljak i ovlaštenica predsjednika HSU-a Mila Stančić potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na svibanjske lokalne izbore. „Potpisivanje sporazuma rezultat je uzajamnog prepoznavanja ciljeva i programskih načela opisanih u statutima HSS-a i HSU-a, a prije svega uvjerenja da se radi o budućem zajedničkom timu koji će se voditi isključivo načelima povjerenja, dogovaranja i poštovanja dogovorenoga, jer su to jedini jamci suradnje u korist unaprijeđenja opće društvenih i gospodarskih odnosa u razvoja našega Grada.

hh1

Spontano zadovoljstvo svih prisutnih potvrđuje opravdanost odustajanja od našeg najavljenog  samostalnog izlaska na izbore, na što u novim okolnostima, nismo imali za pravo. Ova koalicija će sigurno biti presudna u konstituiranju Gradskoga vijeća i izboru gradonačelnika i biti će čimbenik stabilnosti funkcioniranja gradske vlasti u korist i na zadovoljstvo svih građana“, rekao je Mateljak, istaknuvši kako je ovom koalicijom „uspostavljena idealna ravnoteža između iskustva i mudrosti naših umirovljenika, zajednički vođena HSS-ovim stogodišnjim Radićevim idejama u stvaranju nove i bolje Hrvatske i njenih građana“.

hh4

Mila Stančić je također izrazila zadovoljstvo što će HSU s HSS-om kroz zajednička nastojanja raditi na realizaciji podudarnih ciljeva i programa, posebno izraženih kroz zaštitu socijalnih i inih prava građana. „Posebno mi je zadovoljstvo što jedni i drugi u svojim programima  imamo izraženu jaku volju za poboljšanje standarda umirovljenika, invalida i svih osoba koje su u potrebi“, rekla je Stančić.

hh5

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.