DJECA U RADIONICI „CRVENI KRIŽ U PLAVOM OKVIRU“

0

Gradsko društvo Crvenog križa Ploče provelo je u, sklopu  projekta HCK, radionice o zaštiti okoliša “Crveni križ u plavom okviru”.  Akcija je provedena s malim članovima Kluba “Mi smo djeca vesela”.

„Kroz edukativne i zabavne radionice, razgovor i priču Medo Jurica “Proljetno čišćenje dvorišta”ukazali smo na važnost zaštite okoliša. Iako se čini da pojedinac ne može učiniti mnogo, odgojom ekološko odgovornih ljudi, činimo puno za očuvanje okoliša.

Crveni križ Ploče (1) Crveni križ Ploče (2) Crveni križ Ploče (3) Crveni križ Ploče (4) Crveni križ Ploče (5) Crveni križ Ploče (6) Crveni križ Ploče (7) Crveni križ Ploče (8) Crveni križ Ploče (9) Crveni križ Ploče (10) Crveni križ Ploče (11) Crveni križ Ploče (12)

Od malena djecu treba učiti da razvrstavaju otpad , da ne bacaju smeće na ulicu, more, i u vodu. Zaštita okoliša je naša dužnost od onih najmlađih do najstarijih. Sve pohvale djeci na njihovoj zainteresiranosti i volji za sudjelovanjem na svim radionicama ,nije im bilo teško navuči rukavice i počistiti papiriće koje su našli na podu. Nakon radnog dijela počašćeni su zasluženim pizzama i sokovima“, rekla je Martina Vrankić, ravnateljica CK u Pločama.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.