Andre Bogunović: ‘Idealna partnerica mora biti normalna, čista i zdrava ženska’

0

Lokalni šerif, showman, vlasnik 60% Baćinskih jezera, Andro Bogunović Capitano natjecatelj je RTL showu “Ljubav je na selu”!

Andre je 40-godišnji elektrotehničar po struci, vrlo je komunikativan, elokventan, veseo, hiperaktivan, radi sto stvari i kaže da mu nikad nije dosadno. Posjeduje 60% Baćinskih jezera, sadi masline i smokve, vozi izlete po jezerima legendarnom neretvanskom lađom, profesionalno se bavi streljaštvom, surfa i jedri te je glavni organizator u pokladnom društvu. Andre se nikad nije ženio, do sada nije imao ozbiljnijih veza, a za ove kraće koje je imao kaže: ‘Odleti, uleti, doleti, odleti, dođi-mi-prođi-mi!’.

Idealna Andreina partnerica trebala bi biti katolkinja, a i, kaže, bitna mu je osobnost i izgled. ‘Mora biti normalna, čista, zdrava ženska i da nije prestara, do 35-36 godina maksimum!’, opisao je svoju savršenu djevojku Pločanin. Andre za sebe kaže da je romantičan, a svoju buduću partnericu odveo bi u streljanu da ona njega gleda kako gađa mete i divi mu se, a onda bi se, veli, on divio njoj.

Otkačeni Andre otkrio je da žene osvaja ‘spontano’. ‘Svaka žena je drugačija, tako da na svakoj koristim neku drugu ‘tehniku”, objasnio je Andre, dodajući da ima preko 40 tehnika zavođenja koje nosi u rukavu!

Svojoj boljoj polovici Andre bi, otkriva, pružio život kakav nikad nije sanjala jer bi, veli, živjela u raju na zemlji, bila bi kraljica kuće i nikada joj ništa ne bi nedostajalo. U slobodno vrijeme nema stanke – uvijek nešto radi: fešta, pjeva karaoke, DJ je, ide u lov profesionalno.

pročitajte više na: RTL televizija

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.