KREŠIMIR VEJIĆ: PLOČE NEMAJU VREMENA ZA NEZNANJE I EKSPERIMENTE

0

U prepunom Domu kulture u Pločama  koalicija HDZ-HSLS je održala predizborni skup na kojem je predstavila  svoje kandidate na lokalnim izborima. Državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede pozdravila je nazočne „uoči pobjede u nedjelju 21. svibnja“. „U nedjelju biramo župana Nikolu Dobroslavića i gradonačelnika Krešimira Vejića. Imamo izvanrednu listu, a ja sam na njoj jer svojim imenom i prezimenom potvrđujem da ću uvijek i svugdje doprinositi interesima Ploča. Ne sumnjam u pobjedu moga prijatelja Krešimira Vejića, s kojima sam zajedno započela politički angažman, ali je njegov put bio teži“, rekla je Vučković, najavivši brojne projekte koji se na području Ploča planiraju realizirati.

Ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić prenio je pozdrave iz vrha HDZ-a i predsjednika Andreja Plenkovića. „Ova ekipa iz Ploča biti će proširena za ekipu iz Zagreba, Marija i ja smo svjedoci tome“, rekao je Ćorić, dok je predsjednik ŽO HDZ-a Branko Bačić najavio pobjedu Vejića i Dobroslavića u prvom krugu, te pobjedu HDZ.-a u svim gradovima i općinama u županiji. “Naša županija je jedna od pet najuspješnijih, iako smo jedina među tih pet koja je prošla rat. Garantiramo političku stabilnost posebno bitnu kada znamo što se ddogađa u našem okruženju i u Europi“, rekao je Bačić.

Nikola Dobroslavić je istaknuo kako su Ploče utvrda HDZ-a i tako će ostati nakon izbora. „Radili smo bez populizma, pompe i predstava i ispunjavala data obećanja. To je jedini put prema uspjehu.“, rekao je Dobroslavić.

« 1 od 2 »

„Prava snaga HDZ-a leži u ljudima i toga se naši protivnici najviše boje.Niti jednog trenutka nisam posumnjao da će ova dvorana biti prepuna. Naši protivnici ne biraju sredstva, ali to je njihov način djelovanja i nećemo se spuštati na tu razinu. Oni se ne mogu promijeniti, to je jednostavno jače od njih. Neka pokažu argumente, znanje i ljude kojima nam mogu parirati.U zadnjih osam godina uložili smo sto milijuna kuna u komunalnu infrastrukturu, ravnomjerno razvijamo cijelo gradsko područje, a tijekom Milanovićeve vlasti niti jedan ministar nije posjetio Ploče. Mi smo jedina opcija u državi koja nudi stabilnost“, rekao je Vejić i podsjetio na aktualne projekte vezane uz povrat vojnih objekata, marinu u Pločama sl., zaključivši kako Ploče nemaju vremena neznanje, neiskustvo i eksperimente.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.