Nema pobjednika i pobijeđenih već samo onih koji žele raditi na boljim Pločama!

0

– Nema pobjednika i pobijeđenih već samo onih koji žele raditi na boljim Pločama – poručuje nakon pobjede novi gradonačelnik Ploča, SDP-ovac Mišo Krstičević zahvaljujući biračima na povjerenju koje su mu dali. – Ostvarili smo značajan  rezultat i značajnu  prednost u odnosu na HDZ koji je godinama ovdje vladao. No grad je, barem prema našim informacijama u teškom stanju. Koliko je ono teško saznati ćemo kada ga preuzmemo. Jedan čovjek ne znači puno, no imamo odličan tim koji će znati odgovoriti na sve izazove koji nas čekaju.

Pozivam sve, pa i drugu stranu, da zaboravimo što je do sada bilo te da zajedno krenemo raditi za boljitak Ploča – ističe Krstičević zahvalivši i SDP-ovim koalicijskim partnerima s kojima će imati većinu u Gradskom vijeću.

Dosadašnji gradonačelnik Krešimir Vejić poručuje kako je Krstičevićeva pobjeda neupitna.  – Čestitam Mišu Krstičeviću na pobjedi jer očito je da su građani nakon osam godina HDZ-ove vlasti izabrali promjene.  Ipak ponosim se onim što smo u tih osam godina napravili u Pločama, a toga je kao i započetih projekata puno. No građani to očito nisu prepoznali i izabrali su drugu opciju. Bez obzira na neke zakulisne igre i lobiranje interesnih skupina, a vrijeme će pokazati tko je za koga lobirao,  Krističevićeva pobjeda je neupitna. Obzirom da ću i dalje živjeti u Pločama, nadam se da će doista biti bolje – poručio je nakon gubitka izbora , sada već bivši HDZ-ov gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić.

Pročitajte više o Lokalnim izborima na: dubrovački vjesnik

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.