PLOČANSKE RUKOMETAŠICE OPET MEĐU NAJBOLJIM HRVATSKIM JUNIORKAMA

0

Nikolina i Magdalena ŽderićIzbornik hrvatske juniorske rukometne reprezentacije za žene prof. Ivan Jerković pozvao je najbolje hrvatske rukometašice godišta 1998. i mlađe na još jedno okupljanje, ovaj put u Sinju od 29. lipnja do 2. srpnja. Nakon jednog treninga u mjestu okupljanja, putuju u Crnu Goru gdje će odigrati dvije utakmice s odgovarajućom ekipom domaćina.

I ovaj put među izbornikovim izabranicama nalaze se opet rukometašice „Dalmatinke“. Ovaj put pozvane su Nikolina i Magdalena Žderić, a Lucija Ivičević je svrstana među pričuve.

Sve tri rukometašice „Dalmatinke“ svojim igrama kroz proteklu natjecateljsku sezonu kao i igrama na raznim prigodnim turnirima, među kojim bismo prvenstveno istaknuli tradicionalni turnir za mlađe uzraste u Makarskoj, bez sumnje su zaslužile poziv u najbolju juniorsku vrstu.

Osim što je pozivanje priznanje Nikolini, Magi i Luci, to je svakako i priznanje klubu i njihovu treneru. Nema nikakve sumnje da se u „Dalmatinki“ radi dobro i stručno. I pored poteškoća s kojim se klub susreće, izvjesno je da će pored navedenih igračica te kadetkinja Petre Marinović i Lane Jarak, iz Ploča putovati na razna okupljanja i natjecanja još budućih reprezentativka.

Piše: Neven Vicić  

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.