IMAJU LI PLOČE POTENCIJAL ZA RAZVOJ TURISTIČKE DJELATNOSTI?

0

Turizam je bio najčešće spominjani pojam dok smo našim sugrađanima postavljali razna anketna pitanja. Stoga se slijedeće pitanje nameće logički:

IMAJU LI PLOČE POTENCIJAL ZA RAZVOJ TURISTIČKE DJELATNOSTI?

  tina bebicTina Bebić: trgovac

Naravno da imaju. Iako se Ploče percipiraju isključivo kao lučki grad, poznata Baćinska jezera, ušće rijeke Neretve i niz drugih sadržaja pokazuju da ovaj grad može uspješno razvijati turističku djelatnost.

 

marina barbirMarina Barbir: ugostitelj:

Pojedini dijelovi Grada imaju bogatu prošlost, koja određenim skupinama turista, osobito onima koje zanima povijest, može biti jako zanimljiva. Kada se tome pridodaju prirodne ljepote, nema dileme.

 

tatjana pavicTatjana Pavić: službenica

Uvjerena sam u turistički potencijal ovoga kraja. Da je tako, svjedoče brojni pojedinci koji se turizmom bave individualno. Potreban je sveobuhvatan pristup i prezentacija na svim relevantnim sajmovima turizma.

 

mira galovMira Galov: referent

Nadaleko poznata Baćinska jezera, neretvansko ušće, kao i dugo najavljivana izgradnja  mega marine u pločanskome akvatoriju, jasno pokazuju da Ploče imaju značajan turistički potencijal, koji treba razvijati.

 

Boris Pranić: referent

boris pranicPloče se u javnosti doživljavaju prvenstveno kao lučki grad, ali niz neiskorištenih sadržaja može rezultirati razvojem turističke djelatnosti, koja je svugdje u ekspanziji i koja može osigurati dodatne prihode.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.