IMAJU LI MLADI U PLOČAMA DOVOLJNO SADRŽAJA ZA PROVOD?

0

Napravili smo anketu među mladim ljudima u Pločama sa slijedećim pitanjem:

Imaju li mladi u Pločama dovoljno sadržaja za provod?

mario sikicMario Šikić – student:

Ploče nikako ne nude dovoljno sadržaje za mlade ljude. Zimi je loše, a ljeti još gore. Mislim da ja nisam jedini koji očekuje veću i raznovrsniju ponudu za djevojke i mladiće, kako ne bi morali ići drugdje u potrazi za zabavom.

 

Antonio Barbir – ugostitelj:antonio barbir

Smatram da Ploče nemaju nikakav noćni život ni tijekom ljetnih niti za vrijeme zimskih mjeseci i svakako bi trebalo uložiti napor da se to promijeni. Uvjeren sam  da ne tražimo previše i da grad toliko može učiniti za svoju mladost.

 

josip ostojicJosip Ostojić – ugostitelj:

Premalo se mogućnosti za zabavu pruža mlađim naraštajima tijekom čitave godine u Pločama. Zbog toga veliki broj djevojaka i mladića za vrijeme zime provod traže u susjednoj Hercegovini, a tijekom ljeta u mjestima u Primorju.

 

Rebeka Barbir – komercijalist: rebeka barbir

Mogućnosti za noćni provod u Pločama su nikakve, pa moramo ići preko granice ili prema Makarskom primorju. Bilo bi vrijeme da se nešto poduzme po tom pitanju i da mladi iz Ploča i okolice više vremena provode ovdje.

 

doris pulicDoris Pulić- studentica:

Očito je da mladima nedostaje više sadržaja tijekom godine. U gradu je previše  kafića, ali mladosti trebaju i druge vrste okupljanja kako bi ispunili svoje potrebe. Nadam se da će se, na zadovoljstvo sviju, to uskoro promijeniti.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.