ŠTO MISLITE O IZGRADNJI MARINE U PLOČAMA?

0

Izgradnja marine u pločanskome akvatoriju tema je koji je dugi niz godina prisutna, a i danas je aktualna. Zato smo našim sugrađanima postavili pitanje:

Što mislite o izgradnji marine u Pločama?

neven vicicNeven Vicić – umirovljenik:

To bi svakako bilo dobro za Ploče, koje ima reputaciju pomorskoga mjesta, iz više razloga. Otvorila bi se mogućnost zapošljavanja ljudi, a znamo koliko je to danas bitno, te bi se povećala potrošnja stanovništa. Pozdravljam tu ideju.

 

dunja grgurinovicDunja Grgurinović – tajnica:

Dobrodošao projekt u naš grad. Izgradnjom marine otvorila bi se nova radna mjesta, grad bi prodisao i krenuo naprijed. Uz realizaciju toga projekta, voljela bih da se pokrene i pitanje izgradnje staračkoga doma u Pločama.

 

Iivana franicvana Franić – ugostitelj:

Podržavam projekt izgradnje marine u našemu gradu. Mladim ljudima, koji u potrazi za poslom i boljim životnim uvjetima napuštaju Ploče, to bi bila lijepa prilika da se zaposle, osiguraju egzistenciju i ostanu živjeti ovdje.

 

danijelaDanijela Grgurinović – blagajnica:

Jako dobra ideja, nadam se da će se realizirati što prije, s obzirom na stanje u Pločama. Povećala bi se cirkulacija ljudi, potrošnja, a jedan dio nezaposlenih mladih ljudi dobio bi priliku za posao i ostanak u Pločama.

 

marko markicMarko Markić – mag.ing. naftnog rudarstva:

Bila bi to velika stvar za ovaj grad. Nova radna mjesta dala bi dodatni impuls za razvoj grada, dolazak turista značio bi priljev novca, a cijeli prostor bi se dodatno oplemenio. Ukratko, realizacijom toga projekta profitirali bi svi.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.