MOŽETE LI U PLOČAMA KUPITI ODJEĆU I OBUĆU KOJU PREFERIRATE?

0

U proteklom periodu naše smo sugrađane pitali što misle o povratku željezničkog putničkog prijevoza u Ploče, uvođenju novih trajektnih linija, izgradnji marine, turističkim mogućnostima grada, uvjetima koje Ploče nude mladim ljudima i sl. Sada smo postavili malo ležernije pitanje, iako i ono pokazuje stanje u gradu. Pitanje glasi:

Možete li u Pločama kupiti odjeću i obuću koju preferirate?

sandra wagnerSandra Wagner-sutkinja:

Definitvo ne mogu. Na žalost, ponuda u Pločama je takva da uglavnom moram kupovati u većim gradovima poput Splita ili Zagreba. Mada, zadnjih godina u pločanskim ljekarnama imaju izvrsne natikače.

 

mila konticMila Kontić – mag. socijalnog rada

U Pločama nema dovoljnoga izbora za kupnju odjevnih predmeta i obuće, pa sam, kao i mnogi drugi, prisiljena obilaziti prodajne centre u većim gradovima poput Splita ili Zagreba, u kojima je ponuda veća.

 

ankica cavarAnkica Ćavar – trgovkinja:

Nije tajna da je ponuda u Pločama limitirana. Šteta što je Judita Deak zatvorila radnju, kod sam kupovala prekrasne haljine. Nadam se da će se situacija s odjećom i obućom promijeniti nabolje, zbog svih nas.

 

danijela stulaDanijela Štula – umirovljenica:

U Pločama već duže vremena ne mogu kupiti odjeću i obuću po želji, a odnedavno je tako i u obližnjem Metkoviću, gdje sam povremeno kupovala. Sada za dobar komad odjeće i obuće treba ići u veće gradove.

 

Paola PlecasPaola Plećaš – ugostiteljica:

Na žalost, ponuda odjeće i obuće u Pločama je takva da u najvećem broju slučajeva u kupovinu treba ići na neke druge destinacije i u trgovačke cente u većim gradovima. Ja najčešće idem u Split.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.