KAKVI SU PRVI DOJMOVI PLOČANSKIH PRVAŠIĆA

0

Kakvi su prvi dojmovi pločanskih prvašića iz 1.b razreda?

Počela je nova školska godina i došla je nova generacija prvašića u Ploče, Rogotin, Komin i Staševicu. Zanimalo nas je kakvi su im prvi dojmovi i pripremili smo nekoliko izjava prvašića iz I b razreda OŠ Vladimir Nazor u Pločama.

ante zdericAnte Žderić:

Prvi dojmovi su odlični. Sa mnom je puno prijateljica i prijatelja koje poznajem iz Vrtića. Svidjela mi se predstava koju su pripremili za nas. Sada samo trebamo učiti.

 

jerko matuskoJerko Matuško:

Jako mi se svidio doček i priredba u kojoj smo uživali. Sviđa mi se i naša učiteljica Višnja Grančić. Moramo je slušati i dobro učiti. Ja ću se truditi da tako bude.

 

alen hajdarovicAlen Hajdarović:

Najviše mi se svidjela priredba u kojoj smo svi uživali. Sretan sam što ću ići u školu i učiti, jer ja jako volim školu. Tu ću upoznati nove prijateljice i prijatelje.

 

domagoj kezicDomagoj Kežić:

Bilo je odlično. Lijepo smo primljeni i uživali smo u programu koji je priređen za nas. Ja sam se pripremio za školsku godinu i vrijedno ću slušati i učiti.

 

valentina zdericValentina Žderić:

Najviše mi se svidjela naša učiteljica Višnja, koja je ukrasila školsku ploču balonima i lijepo nas je dočekala. Jedva čekam da počnemo zajedno raditi i učiti.

 

donna grgurinovicDonna Grgurinović:

Učiteljica Višnja je lijepo uredila našu učionicu. Svidjela mi se i priredba koja je održana zbog nas. Veselim se novim prijateljima i prijateljicama i učenju.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.