PROMOCIJA KNJIGE JOSIPE PAVIČIĆ

0

Josipa Pavičić - plakatU petak, 8. 9. 2017. godine, Josipa Pavičić Berardini održat će promociju svoje najnovije knjige „Šest milimetara – ispovijest o boli i pobjedi“ u Narodnoj knjižnici Ploče, s početkom u 19:30 sati. Promociju će voditi Marijana Perinić.

O knjizi:  Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima – od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost – vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina:

Josipa Pavičić - plakat21.voljeti sebe bez obzira na sve,
2. prihvatiti sebe, druge i sve događaje,
3. odlučivanje,
4. opraštanje,
5. zahvalnost,
6. smisao.

O autorici:  Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

(Tekst o knjizi i autorici preuzet sa stranica Školske knjige)

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.