VETERANI NK OSIJEKA GOSTII MNK MASLINE IZ PLOČA

0

VETERANI NK OSIJEKA GOSTII MNK MASLINE IZ PLOČA U ZLATNOJ DOLINI NERETVE

Malonogometaši Masline iz Ploča dugogodišnji su ne samo sportski prijatelji sa veteranima NK Osijeka pa tijekom svake godine u jesen Osječani su u “zlatnoj” dolini Neretve, a Pločani u proljeće su gosti Osječana. Tako su Osječani i ovog puta bili u trodnevnom nezaboravnom posjetu dolini Neretve gdje su u sklopu posjeta EKO brodom iz Opuzena otplovili do Brista, zatim posjetili plantaže kooperanata tvrtke Frigo Bonsai te se ujedno i upoznali u pogonu sa samom obradom ovih zlatnih plodova doline Neretve.

zajednička slika

Naravno druženje se nastavilo i sa odigravanjem prijateljske nogometne utakmice u kojoj je rezultat bio u zadnjem planu jer za njih druženje je na prvokm mjestu, ali neka ostane zabilježeno da su “maslinari”ovaj put za jedan pogodak bili bolji i pobijedili sa 2:1.

MNK Maslina Ploče

Nakon utakmice nastavilo se sa trećim poluvremenom uz domjenak koji su pripremili vrijedni domaćini a sa veselim druženj em nastavilo se do kasno u noć uz obećanje za skoro viđenje u proljeće u lijepom gradu Osijeku.

Veterani NK Osijek: Ivica Grnja, Miroslav Žitnjak, Miroslav Kos, Ivan Maras, Goran Popović, Zdravko Josić, Vladimir Bučević, Antun Sebenji, Josip Samardžija, Tomislav Friegl, Goran Bendeković, Pero Grgić, Zdenko Glumac, Tihomir Rudež, voditelj – Milan Španjić

veterani NK osijek

MNK Maslina: Zdenko Dragović, Dario Marević, Niko Ujdur, Ratko Delić, Vlado Grbavac, Branko Barbir, Mate Mustapić, Mladen Dugandžić, Ivo Jelavić, Leo Beidenegl, Luka Franić, Gojko Despalatović, Ivo Batinović, Ivo Nikolac, Ivo Jelčić, voditelj – Tomislav Beidenegl.

Pripremio: Sagomago

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.