PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO PETRA MIJIĆA

0

– U popodnevnim satima jučer, 8. studenog, nakon zaprimljene dojave, policija je na području Metkovića pronašla beživotno tijelo Petra Mijića za kojim se intenzivno tragalo od kada je 1. studenog prijavljen njegov nestanak. Na mjestu pronalaska obavljen je očevid, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se obaviti obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

– Građanin s područja grada Ploče jučer je policiji dragovoljno predao 164 metka, spremnik za automatsku pušku, šest limenki sa sačmom težine preko 12 kg, lovačke kapisle, 41 patronu, devet mašinica za ručno punjenje patrona i crni barut težine 150 g. koje su, prema pravilima struke, zbrinuli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu.

Policija i ovom prilikom zahvaljuje svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i streljivo te time otklonili opasnost iz svoje okoline, a sve druge građane još jednom  pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.