[FOTO – IZVJEŠTAJ] – NOVOGODIŠNJI PUB KVIZ U ROGOTINU!

0

Najbolji je bila ekipa “Teleći mulam” s osvojena 42 boda u 3 kruga kviza! U stopu si ih pratile ekipe: “Oko didovo”, “Jurica Pavlović pravi profil” i “Manchester United” koji su imali 41, odnosno 40 osvojenih bodova.

Pobjednička ekipa bila je u sastavu: Branimir Vladimir, Vladimir Pavlović, Dino Vujević i Nenad Kučinić. Oni su kao pobjednici osvojili brudet za 4 osobe + bocu vina i besplatno piće.

Drugo mjesto su dijelile ekipe “Jurica Pavlović pravi profil” i “Oko didovo”. Nakon dodatnog pitanja bolja je bila ekipa “Jurica Pavlović pravi profil”, i time je zaradila besplatnu turu pića.

Prvi pub kviz u Rogotinu ponudio je brojna zanimljiva pitanja, a mi ćemo vam izdvojiti samo neka od njih!

Trebalo je znati ime kauboja kojega je glumio Alan Ladd u filmu Georgea Stevensa iz 1953. godine. Zanimljivo je što Film nosi isto ime, a to je ujedno i nadimak jednog poznatog Rogotinjanina.
Od povijesnih pitanja izdvojili smo politički plan koji su kninski Srbi odbili pa je hrvatska vlada odgovorila pokretanjem vojno – redarstvene akcije Oluja!
Za vaterpolski klub Rogotin su igrali mnogi poznati igrači, među njima i dvojica koji su kasnije postali svjetski prvaci s Hrvatskom. Jedan od njih je Aljoša Kunac koji je svjetski prvak postao 2007. godine, a ime drugog bilo je sportsko pitanje koje su natjecatelji trebali znati!?
Glazbu je začinila rock grupa koja je 1972. godine snimila dvostruki album Exile on main street, a ona se danas smatra jednim od najkvalitetnijih albuma ikad izdanih?
Od vizuala, trebalo je pogoditi sliku Blaca iz zraka, lisku, novi logo Luke Ploče, Matu Vukorepu i druge.
U izvrsnoj atmosferi nije nedostajalo zabave, koja je trajala do kasno u noć, skupilo se mnoštvo natjecatelja i gledatelja, koji su poželjeli drugu verziju istog kviza.
Upravo zbog toga, planira se drugi pub kviz u Rogotinu, kojemu se veselimo!

Čestitke svim natjecateljima i vrijednim organizatorima pub kviza u Caffe baru “M” od Portala Rogotin!

Portal Rogotin je za vas pripremio veliku fotogaleriju, a cijeli poredak možete pronaći na Facebook stranici Portala Rogotin!

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.