OPET ĆE SE ODRŽATI LEGENDARNA „PLAVA NOĆ“ U KOMINU

0

Legendarna zabava „Plava noć“, koja je, u organizaciji NK „Gusar“ iz Komina, desetljećima (51 godinu) okupljala Kominjane i njihove goste iz doline Neretve i šire, nakon niza godina, opet će se održati u, sada obnovljenome, Domu kulture u Kominu 27. siječnja (subota) ove godine.

Uprava NK „Gusar“ odlučila je ponovno organizirati tradicionalnu zabavu, a ideju su podržali mnogi Kominjani, koji su se uključili u organizaciju, potvrdio je predsjednik Uprave kominskoga kluba Marjan Scipioni. „Koristim prigodu zahvaliti se svim ljudima dobre volje, koji pomažu u organizaciji. Nadamo se da će nas svojim dolaskom počastiti ljudi koji su nam iznimno pomogli u protekle četiri godine, od kada sam na čelu kluba. Prije svega mislim na bivšega gradonačelnika Krešimira Vejića, njegovog zamjenika Matu Dugandžića, dubrovačko – neretvanskog župana Nikolu Dobroslavića, državnu tajnicu Mariju Vučković, bivšeg predsjednika Gradskoga vijeća Davora Mihaljevića, aktualnog gradonačelnika Mišu Krstičevića, te naše sponzore“, rekao je Scipioni, , izrazivši nadu da će se zadnje subote u siječnju u Domu kulture u Kominu okupiti veliki broj gostiju i uzvanika.

Cijene stolica biti će uskoro objavljene, kao i mjesta gdje će se iste moći kupiti. Na sam dan zabave moći će se i pojedinačno kupiti karte. Plakati za „Plavu noć“, kao i i pozivnice su u izradi, a goste očekuje i bogata lutrija. Prisutne će zabavljati grupa Akademik bend. O ostalim detaljima javnost će biti informirana tijekom idućega tjedna, a do tada, uz pomoć slika koje nam je poslao Dragan Čupić Žuna, prisjetimo se kako je to nekada bilo.

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.