NAČELNIK BURIĆ UČENIKE DAROVAO TABLETIMA

0

Načelnik Općine Gradac, Matko Burić, priredio je pravo iznenađenje učenicima grčke škole u obliku poklona od 15 tableta koje će učenici škole moći koristiti u nastavi. Predao ih je učenicima 6. razreda, kao predstavnicima svih učenika škole. Evo nekoliko reakcija naših učenika:

Maria: „Vrlo sam iznenađena. Ovo je baš super! Hvala puno načelniku.“

Marko: „Ovo je bilo pravo iznenađenje! Nadam se da će ih naši nastavnici što više koristiti u nastavi.“

OŠ Gradac - tableti učenicima (1)

OŠ Gradac - tableti učenicima (5)

Lara: „Ja sam predstavnica razreda u Vijeću učenika. Često smo na Vijeću govorili o tome kako bismo voljeli da u nastavi koristimo tablete. Zavidjeli smo prvašima kojima je Općina na početku godine poklonila tablete. Drago mi je da ćemo sada i mi priliku koristiti se tabletima.“

Nakon Gradca, načelnik je posjetio i PŠ Drvenik te učenicima također poklonio komplet tableta. Reakcija učenika je bila slična, učenici su pokazali veliko iznenađenje te zadovoljstvo što će ubuduće nastava bili suvremenija i, vjerujemo, zanimljivija.

„Sretni smo jer nam je načelnik Matko donirao 6 novih tableta. Tableti će nam pomoći u učenju i nastava će biti zanimljivija. Zahvaljujemo načelniku na donaciji i drago nam je što brine o školi i učenicima.“

Grački petaši su bili toliko nestrpljivi da su na sljedećem satu s nastavnicom Zdenkom Oberan oduševljeni novim tabletima prionuli učenju.

 OŠ Gradac - tableti učenicima (2) OŠ Gradac - tableti učenicima (3) OŠ Gradac - tableti učenicima (4)  OŠ Gradac - tableti učenicima (6) OŠ Gradac - tableti učenicima (7) OŠ Gradac - tableti učenicima (8) OŠ Gradac - tableti učenicima (9)

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.