DALIBOR ŽDERIĆ NOVI PREDSJEDNIK HSU PLOČE

0

Dalibor Žderić, diplomirani kriminalist, novi je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Podružnica Ploče. Odlučili su to delegati na izbornoj skupštini, održanoj u prostorijama stranke u Pločama, nakon što je središnjica HSU-a raspustila pločanski ogranak.

HSU Ploče (3)

HSU Ploče (2)Na skupštini su izabrana i druga tijela stranke, a ovim izborom HSU je dobio svoga vijećnika u Gradskome vijeću Grada Ploča. Naime, Žderić je u Gradsko vijeće izabran glasovima koje je dobila njegova Nezavisna lista i tako je do sada djelovao u Vijeću. „Na skupštini su određene smjernice stranke za buduće razdoblje. Nezadovoljni smo dosadašnjom koalicijom s HSS-om, jer smo bili zanemareni. Sada je HSU Ploča u koaliciji s HDZ-om i HSLS-om i sa tim strankama izlazimo na izbore za članove vijeća mjesnih odbora. Imamo izvanredne odnose s povjerenicom HDZ-a Ploča Marijom Vučković i čelnikom pločanskih liberala Matkom Radonićem, koji su u više navrata kroz županijske i državne institucije pokazali brigu za osobe treće životne dobi“, rekao je Žderić.

HSU Ploče (1)

Na skupštini u Pločama, među ostalim, nazočili su potpredsjednik HSU-a RH Veseljko Gabričević, članica Predsjedništva i čelnica dubrovačkog HSU-a Olga Muratti, predsjednik HSLS-a Ploče Matko Radonić i nositelj zajedničke liste HDZ-HSLS-HSU za mjesne izbore u Pločama Ante Štrbić Fulin.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.