FOTOGALERIJA IZLOŽBE “NEKAD I SAD” U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU!

0

U nazočnosti velikog broja hrvatskih branitelja i gostiju u  Pučkom otvorenom učulištu održana je retrospektivna izložba fotografija pod nazivom „Nekad i sad“.

Riječ je fotografijama iz Domovinskog rata koja je rezultat dugogodišnje suradnje Udruge branitelja grada Ploča i kluba 61.LAD PZO Koprivnica. Izložbu su činileslike, dokumenti, mape i predmeti iz vremena Domovinskog rata te slike istih ljudi u današnjem vremenu. Zajedno sa braniteljima iz Koprivnice izložbu je organizirala Udruga branitelja Grada Ploča, Pučko otvoreno učilište a postavio ju je slikar Jure Jovica.

« 1 od 2 »

U većem dijelu fotografija prikazani su branitelji iz pločanske 3.bojne 116. brigade. Uvodnu riječ dala je Marija Grgurinović Bebić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, o povijesti ratnih zbivanja na ovim prostorima govorio je Andrija Pećar, pločanski profesor povijesti dok su skup zajednički otvorili predstavnici pločanskih i koprivničkih branitelja.

Izložba je prvi put nedavno otvorena u Donjem Hrasnom(Neum) a nakon Ploča seli u Šibenik, Otavice(Drniš) i Koprivnicu Građani je u Pločama mogu pogledati do 28.svibnja.

Foto: J. Brajlović

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.