PLOČANSKO LJETO 2018.: Mladi pjevači na “Glasu Ploča” oduševili građane!

0

Dana 28.7. održan je tradicionalni Glas Ploča 2018. godine ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje.

Na ovogodišnjem natjecanju za 1. nagradu stručnog žirija u kojem su bili: Valentino Juras, Jašar Murtezani i Denis Batinović i 3 nagrade publike borilo se 9 mladih kandidata. Mnogobrojne članove publike naši natjecatelji Helena Sršen, Valeria Zolnaić, Lara Grgurinović, Brigita Marinović, Tea Kvesić, Karla Grgurinović, Antonio Čović, Antea Marijanović i Ema Bašić ostavili su bez daha svojim izvedbama za koje su se u proteklom vremenu pripremali uz stručne savjete.

Ali, kao i na svakom natjecanju nagradu su osvojile 4 djevojke. 1. nagradu stručnog žirija osvojila je Ema Bašić, ima 15 godina i dolazi iz Opuzena. 3. nagradu publike osvojila je Tea Kvesić iz Ploča, 2. nagradu publike osvojila je Antea Marijanović iz Blaca, a 1. nagradu publike Karla Grgurinović iz Čeveljuše. Voditeljica programa Dragana Herceg podijelila je nagrađenima diplome te smo nakon toga ponovno čuli njihove izvedbe kako bi naša publika još jednom uživala u nastupu zaista talentiranih djevojaka.

Osim pjevača ovu večer uveličale su i naše curice iz plesne skupine Moderni balet Ploče pod vodstvom Danite Marinović koje su otvorile i zatvorile ovo natjecanje svojom koreografijom. Veliko hvala svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ovog događaja kao i svoj publici koja je svojim oduševljenjem pozdravljala naše natjecatelje.

Radujemo se ovakvom uspjehu i na idućem Glasu Ploča 2019. godine.

 

Piše: Dragana Herceg

Pogledajte veliku fotogaleriju …

Foto: Augustin Markota

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.