VI STE ODLUČILI! – Stablina osvaja Maraton lađa na Neretvi!

0

U anketi koju smo vam postavili na facebook stranici Portala Rogotin čitatelji i pratitelji Portala Rogotin tijesno su odlučili da će pobjedu na ovogodišnjem Maratonu lađa odnijeti ekipa Stabline, koja se ujedno smatra jednim od favorita!

Portal Rogotin se jednodnevnoj anketi odlučio za dva favorita, za koje se smatra da će biti glavni akteri Maratona. Oni su kominski Gusari i Stablina.

Tijesnom borbom u glasovima i stalnim preokretima, Stablina je bila bolja za samo 1 glas, od ukupno 287 glasova koliko vas je pristupilo i željelo dati glas u ovoj anketi!

anketa

Vrijedi spomenuti i vaše brojne komentare koji su dali prednost i drugim ekipama koje će vjerujemo i mi pomrsiti račune potencijalnim favoritima, za bolji, kvalitetniji i neizvjesniji Maraton lađa na Neretvi do samoga kraja i ulaska u pločansku rivu!

Želimo sreću svim ekipama na 21. Maratonu lađa na Neretvi, priželjkujemo pobjedu one ekipe koja to najviše zasluži današnjim danom u fer i korektnoj sportskoj borbi, a svi mi ostali ćemo vama veslačima biti vjerni pratitelji i navijači tijekom cijelog puta u Ploče!

Sretno vam i uživajte!

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.