Š.U. KOBILJAČA TROFEJ “STIPE I SINIŠE”

0

Završio je 21. Memorijalni malonogometni turnir “Stipe i Siniša”

Športska udruga Rogotin i ove je godine po dvadeset i prvi put u čast svojim mještanima Stipi Štrbiću i Siniši Musulinu organizirala Memorijalni malonogometni turnir “Stipe i Siniša”.

Naši heroji – niste zaboravljeni!

Stipe Štrbić i Siniša Musulin hrvatski su vitezovi, Rogotinjani, koji su dali svoj život na oltar domovine u Domovinskom ratu 12. kolovoza 1995. godine. Š.U. Rogotin i mještani Rogotina na ovaj način odaju počast svojim prijateljima herojima te im se vječno zahvaljuju dokazujući svojim prisustvom da nikad nisu zaboravljeni, oni i njihove obitelji!

arhivski film Portala Rogotin

Na igralištu “Stanica” 21. Memorijalnom malonogometnom turniru “Stipe i Siniša” igralo je 14 ekipa raspoređenih u četiri skupine. U svakoj skupini dvije najbolje momčadi prošle su u daljnje natjecanje.

Završnica turnira pripala je Gremiju Rogotin, Športskoj udruzi Kobiljača, Kominu i Malonogometnom klubu Crni put.

U već odigranim polufinalima mjesto u centralnom (finalnom) dijelu večeri zauzele su ekipe Š.U. Kobiljača i Komin.

Karić odveo Gremio do trećeg mjesta

Prije finalnog susreta, utakmicu za treće mjesto odigrali su Gremio Rogotin i MNK Crni put. Gremio je u toj utakmici bio bolji rezultatom 4:3, a dominaciju je iskazao Marko Karić s postignuta tri pogotka uz jedan nadodani pogodak Ilije Kuzmana.

Kobiljača preokrenula utakmicu

Čvrstu finalnu i ujedno posljednju utakmicu turnira “Stipe i Siniša” odigrali su Kobiljača i Komin. Iako je Komin poveo pogotkom Tomislava Domića, Kobiljača je susret preokrenula u svoju korist. Pogađali su Josip Pear i Anto Galić te su zajedno sa momčadi sačuvali to vodstvo i zasluženo u 2018. podigli trofej “Stipe i Siniše”.

Za Fair play momčad izabrana je ekipa Bili Twile, najbolji golman turnira proglašen je Branko Žderić (Gremio Rogotin), a najbolji strijelac te ujedno i najbolji igrač na 21. Memorijalnom malonogometnom turniru “Stipe i Siniša” je Ivan Marković iz Š.U. Kobiljača.

Nagrade i trofeje dodijelili Grozdana Štrbić, Ivanka Musulin te glavar Krešimir Šunjić

Program završnice turnira moderirala je i vodila Lora Mihaljević, a sve nagrade, priznanja i trofeje najboljim momčadima i njihovim pojedincima dodijelila je supruga Stipe ŠtrbićaGrozdana Štrbić, majka Siniše Musulina – Ivanka Musulin te glavar Rogotina Krešimir Šunjić.

Sudci turnira bili su Denis Giljević i Stipe Žderić.

Ugodna atmosfera završnice turnira nastavila se popularnom lutrijom kojom su posjetitelji bili darivani raznim vrijednim nagradama koje su za njih omogućili organizatori cjelokupnog događaja. Time su mnogi sa “Stanice” otišli punih ruku poklona koje će pamtiti sigurno godinu dana, kada se opet vidimo u Rogotinu na kultnoj “Stanici”.

Zasigurno ćemo i tada odati počast hrvatskim vitezovima Stipi Štrbiću i Siniši Musulinu.

Jer “navik on živi ki zgine pošteno”!

Piše i foto: Augustin Markota

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.