PRVI DOJMOVI PLOČANSKIH PRVAŠIĆA U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI!

0

Povodom početka nove školske godine upitali smo nekoliko pločanskih prvašića u Osnovnoj školi Vladimir Nazor za početne dojmove u školi.

1 Leo Pijević IbLeo Pijević (Ib): Super mi je u školi! Učim i družim se sa prijateljima. Drago mi je da postoji veliki odmor.

 

 

2 Lea Japalak IbLea Japalak (Ib): Savršeno! Učiteljica nas uči mnogim stvarima, a ja sam najviše s prijateljima Bucom i Laurom.

 

 

3 Petar Malić IaPetar Malić (Ia): Dobro je. Učimo i zabavljamo se. Ja posebno volim crtati. U školi ćemo naučiti puno stvari.

 

 

Dora Rakušić (Ia): Sviđa mi se kako prolaze prvi dani u školi. Imam puno prijatelj4 Dora Rakušić Iaa s kojima se družim na odmoru.

 

 

5 Lana Kandić IcLana Kandić (Ic): Zadovoljna sam. Volim učiti i crtati. Učiteljica nam je jako dobra i pomaže na u svemu što radimo.

 

 

Gea Jurišić (Ic): Zaista mi je lijepo u školi. Učimo, pišemo i crtamo, a imam dosta 6 Gea Jurišić Icprijatelja s kojima se družim.

 

 

7 Luca Zmijarević IcLuca Zmijarević (Ic): Sviđa mi se u školi. Radimo puno stvari koje ja volim. Posebno me veseli crtanje i pisanje.

 

 

Josip Vuksan (Ic): Dobro je. Pišem, crtam i bojam. Jedva čekam kada ćemo 8 Josip Vuksan Icpočeti igrati nogomet jer ga jako volim.

 

 

Slike svih razreda prvašića s područja Grada Ploča biti će objavljene u novom broju Dubrovačkog vjesnika, koji će na pločanskim kioscima biti u subotu ujutro.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.