BMT METKOVIĆ 2018.: Jerkovac i Karliko danas igraju za trofej…

0

Jučer su odigrane zadnje polufinalne utakmice u kojima su finale izborili juniori Autoagent Škvadra i seniori Karliko Ljubuški.

Metkovsko juniorsko polufinale između ekipa Kraj škole i Autoagent Škvadra bilo je baš gušt gledati. Dvaput su povela ekipa Kraj škole i dvaput ih je stizala Škvadra koja je na kraju zasluženo pobijedila 6:2, a njihov vratar Dražen Knežić još jednom se iskazao kao ponajbolji vratar turnira, piše LIKEmetkovic.hr

U seniorskom polufinalu sastali su se Karliko Ljubuški i Otrić Seoci hotel Riva. Može se reći da su Ljubušaci kontrolirali tijek utakmice, ali bilo je i trenutaka, osobito u finišu utakmice, kada je moglo biti još jednom dokazano da je lopta okrugla i prevrat uvijek moguć.

Karliko je u prvom poluvremenou stvorio prednost od 2:0. Na početku drugoga Otrić Seoci su se približili na 2:1. U čistom vremenu Karliko postiže gol za 3:1. Međutim, Otrićani se ne predaju, tri minute prije kraja postižu svoj drugi gol i stvaraju šanse za izjednačenje koje nisu urodile plodom. Tako se konačni druge polufinalne utakmice završio rezultatom 3:2 za Karliko koji će danas u finalu odmjeriti snage s Jerkovcem.

Danas je posljednji dan turnira kada će se igrati utakmice za pozicije:

  • u 17 sati Mali zeleni – Kraj škole za treće mjesto (J)
  • u 18 sati finale Autoagent Škvadra – Crveni patuljak (J)
  • u 19 sati Škrapa CB Ćakula – Otrić Seoci hotel Riva za treće mjesto (S)
  • u 20 sati finale Jerkovac – Karliko Ljubuški (S)

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.