JADRAN SE PRIPREMA ZA NASTAVAK DRUGOG DIJELA PRVENSTVA 3. HNL JUG

0

S početkom nove 2019. godine, kreću i pojačane aktivnosti vezane za funkcioniranje NK Jadrana LP.
Treneri svih uzrasta pomalo slažu svoje križaljke, planove priprema da što spremniji dočekaju početak drugog dijela prvenstva.
Omladinski pogon, točnije kadeti su već počeli s treninzima 7. siječnja dok ostatak mlađih uzrasta počinje od 14. siječnja svoje pripreme. U omladinskom pogonu klub broji oko 170 polaznika tijekom cijele godine. Škola nogometa mora kao što je sada i u budućnosti biti baza na kojoj će se temeljiti seniorski pogon.

“Često ističemo pa ćemo i sada kako se malo koji amaterski klub u Dalmaciji može pohvaliti kao naš Jadran LP da u seniorskom kadru ima 85% igrača poniklih u svojoj školi nogometa. Uprava očekuje da se takav trend nastavi jer jedino je to ispravan put kojem trebaju amaterski klubovi težiti”, poručuju iz pločanskog Jadrana.


Seniori počinju pripreme 15. siječnja, treneri Proleta i Zmijarević neće imati velikih promjena u sastavu.

Vrijedi spomenuti odlazak Jadranovog ponajboljeg igrača u prethodnih godinu i pol koliko je bio tu, riječ je o Mihovilu Šutalu.

On je odlučio pokušati izboriti viši rang igranja, preko NK Maksimira se nada da bi trebao pojačati jednog prvoligaša na ljeto. Klub neće praviti probleme, ipak je Šutalo dao ogroman doprinos u ostvarenju odličnih rezultata u prvenstvu i kupu,gdje smo dogurali po prvi put u povijesti do osmine finala.

“Mihovil Šutalo je u 45 utakmica postigao 21 pogodak. Najviše će se pamtiti utakmica 1/16 finala kupa protiv Splita kada nas je sa svoja dva pogotka i odličnom igrom uveo u 1/8 finala Hrvatskog kupa. Mihovilu želimo sve najbolje, da što prije dođe među prvoligaše gdje mu je i mjesto, a vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena”, zahvalno će iz Jadrana.


Uprava se nada nastavku stabilnosti, te se kao i do sada očekuje nastavak dobrih igara i plasman u gornji dom ljestvice.

Svima želimo puno zdravlja,sreće i dobrih sportskih rezultata, nadodali su za javnost iz Jadrana Luka Ploče.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.