UOTV ROGOTIN: “Iza nas stoji jedna dobra, zanimljiva, vesela i promjena puna godina”

0

Objavu UOTV – a Rogotin prenosimo u cijelosti …

Svim žiteljima Rogotina koji su nas vjerno pratili u protekloj 2018. želimo sretnu i uspješnu novu 2019. godinu! Iza nas ostaje zbilja jedna dobra, zanimljiva, vesela i promjena puna godina.
Sredinom svibnja preuzeli smo vodstvo nad UOTV-om, stoga je vrijeme za kratki pregled naših prvih mjeseci vodstva. Naša misija, da se na jednome mjestu okupi mladost Rogotina koja će snažnom voljom i mladenačkim duhom promijeniti nešto i učiniti nešto dobro za sebe i sve svoje mještane, još se uvijek nije promijenila niti će ikada.

Od preuzimanja vodstva do danas:
– dovršeno preuređenje teretane
– organizirana proslava povodom blagdana Presvetoga Trojstva
– dva dana prije Maratona okupljena lađarska ekipa Rogotina i bez treniranja završili na 19. mjestu (proslavljeno i to!)
– uređena društvena prostorija za mlade
– čišćenje okoliša povodom manifestacije World CleanUp Day
– darivanje djece za blagdan Svetoga Nikole
– organiziran prvi “Božić u Rogotinu”
– prikupljena pozamašna svota donacija za Marijana i Ivana
– Udruga broji oko 30 mladih članova

Iako je protekloga ljeta planirano i zajedničko gledanje utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva, kao i vaterpolo turnir, zbog određenih razloga nismo bili u mogućnosti te ideje i realizirati.
Ovo nije još jedan tekst “hvalite me, usta moja” već izvještaj o svemu učinjenome i neučinjenome tijekom ove godine. Smatramo da smo bar toliko dužni svima vama koji nas pratite i podržavate cijelo vrijeme.
Novo razdoblje je pred nama… Puni smo ideja koje itekako želimo realizirati. Nadamo se da ćemo u tome i uspjeti. Protekla godina nam je donijela zajedništvo i brojna, lijepa druženja. Hvala vam svima koji ste nam pomogli na bilo koji način!
Za kraj, svi članovi UOTV-a žele vam svako dobro i savjetuju da započnete s pripremom kostima za maškare jer će ih nakon dugo vremena imati i Rogotin!

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.