ZAHVALA ZA SUDJELOVANJE U HUMANITARNOJ AKCIJI

0

U predbožićnom vremenu ljudi dobrog srca i plemenite duše iz cijelog Neretvanskog kraja, sudjelovali su u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava Za Marijana i Ivana, kao i u humanitarnom koncertu održanom 19. prosinca 2018. g., za naše sumještane.

U ime obitelji Marijana Radoša i Ivana Brnasa iskreno zahvaljujemo svim donatorima koji su se odazvali na ovu akciju, kao i svima koji su pomogli u pripremi koncerta i izvođačima koji su nastupali. Nemoguće bi bilo spominjati bilo koga poimenice i uputiti zahvalu za sve koji su se uključili, jer bi nekoga nemarom sigurno zaboravili i jer je svatko dao svoj doprinos na način kako je mogao ili naumio za navedene obitelji.

Sveukupan iznos humanitarne akcije je 121.114,50 HRK. Polovica novca predana je obitelji Radoš, a druga polovica obitelji Brnas.

Svojim doprinosom smo pokazali da imamo osjećaja i srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije. Iskreno HVALA u ime Organizacijskog odbora na sve one koji su nam otvorili svoja vrata u pripremi cijele humanitarne akcije. Svi smo zajedno u nadi i dobrim željama za oporavak naših dvoje prijatelja Marijana i Ivana.

Inicijativni organizacijski odbor: fra Kristian Perković, Ivan Žderić, Marijan Tolj, Mate Ostojić, Josip Zmijarević, Duje Gašpar.

Share.

About Author

Comments are closed.