UDRUGA ‘KOLEKTIV’: Pozivamo sve mlade i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže

0

Metkovska Udruga mladih Kolektiv poziva mlade da su aktivno uključe u njihov program djelovanja. Tim povodom su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Udruga mladih Kolektiv udruga je koja ima misiju da umreži sve mlade koji žele razvijati svoje sposobnosti, stjecati nova znanja, družiti se, zabavljati i stvarati zajednicu po mjeri mladih.

Udruga mladih registrirana je prije 15.godina te djeluje kontinuirano sa povremenim prekidima dok ovaj saziv već 2 godine marljivo radi.  Operativni dio Kolektiva čini mali broj članova što dokazuje da se jako puno toga može napraviti kad se hoće pa čak i u ovoj našoj Dolini.

Građani doline Neretve prepoznali su naša nastojanja te smo tijekom realizacije projekata raznih tematika, od street art fest-a, radionice filma, fotografije, mozaika do organiziranja projekcija i humanitarnih akcija dobili njihovu podršku.

Ipak, kako rastemo kao organizacija, tako nam rastu i potrebe za novim ljudima koji su spremni dio svog slobodnog vremena odvojiti za svoj osobni razvoj i razvoj zajednice u cjelini preko Udruge.

Zato pozivamo sve mlade i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže u petak u 20 sati u Volonterskom centru Dobra. Tu će imati priliku upoznati se sa dosadašnjim radom Kolektiva i budućim planovima.

Isto tako možete nam se javiti na 091 949 5494 (Ivan), poslati upit na kolektiv.metkovic1@gmail.com ili u inbox FB profila Udruga mladih Kolektiv ili preko Instagrama kolektiv_insta ili se učlaniti preko stranice kolektiv.hr u rubrici članstvo.

 

Share.

About Author

Comments are closed.